Levagruppen

Om Levahemmet Kolarmora

Vårt HVB hem, Levahemmet Kolarmora är lungt beläget i natursköna Roslagen i Uppland, c:a fem mil från Uppsala och drygt en mil från Hallstavik. Till Stockholm är det c:a tio mil. Goda förbindelser med buss, tåg och flyg.

 

Levahemmet Kolarmora är ett hemtrevligt HVB hem med familjär karaktär. Tillsammans med våra klienter så skapar vi en lugn och trygg miljö där vi med ödmjukhet och ömsesidig respekt samarbetar för en god och framgångsrik behandling.

 

Vi erbjuder en individuell behandling med möjlighet till Metadon/ Suboxone, Buprenofin och CS medicinering. Neuropsykiatriska utredningar, psykiatriska bedömningar, samtalsterapi individuellt och i grupp, KBT eller psykodynamiskt korttidsterapi, social funktionsanalys, och miljöterapi.

 

Vi har idag 12 platser att erbjuda, men förhoppningen är att i framtiden kunna erbjuda fler platser.

 

Vår personal finns på plats dygnet runt.

 

All vår personal är omtänktsamt rekryterad för att med hög kompetens och utbildningsnivå i kombination med ödmjukhet, medmänsklighet och respektfull ickevärderande hållning stödja och bidra till ett gott behandlingsresultat för våra klienter.

 

Vår läkare och finns på plats en heldag varannan vecka.

Vår sjuksköterska finns på plats deltid, Måndag-Fredag.

 

Våra kontaktpersoner, som är klientens närmaste samarbetspartner, arbetar aktivt tillsammans med klienten och uppdragsgivaren för att planera, strukturera och genomföra målen med behandlingen på Levahemmet Kolarmora, så att utvecklingen leder positivt framåt. Kontaktpersonen ansvarar för att samarbetet med viktiga funktioner, såsom socialtjänst och psykiatri samt att det sociala nätverket på hemmaplan fungerar bra under behandlingstiden på Levahemmet Kolarmora.

 

Besöksadress: Pettbol 207, Knutby, c:a 5 mil nordost om Uppsala mot Hallstavik.

 

Tel. växel: 0152- 71 45 70

info@levagruppen.se

Copyright © Levagruppen 2024 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB